MITEN TULLA USKOON?

Joh. 3:16-17 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. _____________________________________________________________________________________________

Syntisen rukous

Jumala tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut puhtaaksi Jeesuksen kalliissa veressä, jonka hän vuodatti Golgatalla minun tähteni. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämästä. Pane minuun kalliin veresi merkki.

Halua antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä lähtien iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan sen vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN. _____________________________________________________________________________________________

Room. 10:9-11 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."

Jos haluat ilmaista kirjallisuutta lähetettäväksi sinulle, haluat että sinuun otetaan yhteyttä seurakunnasta tai haluat kertoa uskoontulostasi tee se palaute-sivun kautta.